KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_sjovatten/>

sjövärmepumpar i närke

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

SjövärmePUMPar i närke

För den som bor nära en sjö kan sjövärme vara ett bra alternativ till jordvärme. Båda uppvärmningsmetoderna bygger på att slingor läggs ner över en större yta. Vid sjövärme läggs slingan på sjöbotten och drar nytta av solenergin som lagrats där. Solens strålar värmer kontinuerligt upp sjöbotten vilket gör sjövärme till en miljövänlig uppvärmningsmetod. Se vårt utbud här.

KONTAKTFORMULÄR

Fördelar med sjövärme

  • Energieffektivt En sjövärmepump är minst lika effektiv som en bergvärmepump
  • Miljövänlig värme Solenergin som återvinns på sjöbotten är förnybar och miljövänlig. Den miljöpåverkan som sker vid installationen är mycket liten.
  • Sjövärme som ensam värmekälla En sjövärmepump klarar av att förse hela huset med värme och varmvatten, även på vintern.

Installera sjövärme – så här går det till
Om du är intresserad av sjövärme så gör vi först ett hembesök för att undersöka hur förutsättningarna ser ut kring sjön och utforma ett kostnadsförslag utifrån ditt unika behov. Nedläggning av slingan på sjöbotten görs av dykare sen grävs slingan ned i marken från strandkanten och upp till huset. Arbetet med slingan brukar ta en till två dagar. När slingorna är på plats installeras värmepumpen, det arbetet tar också en till två dagar. När du köper värmepump av oss görs installationen alltid av utbildad och certifierad personal, självklart finns det en ansvarsförsäkring på utfört arbete. När det gått fem- sex månader efter installationen kontaktar vi dig för att stämma av hur anläggningen fungerar. Du är då välkommen att ställa frågor som dykt upp och får råd om hur du bäst hanterar värmepumpen.

Kontakta oss:

Erik Olsson | Säljare Värmepumpar | Karlstad
010-122 12 08 | erik.olsson@enwell.se

"Sjövärme är miljövänlig värme"

ENWELL NÄRKE

Kom ihåg

Du behöver ha tillstånd från miljö- och hälsoskyddsnämnden i din kommun för att få installera sjövärme. Handläggningstiden kan vara lång. Ansökan om tillstånd är ditt ansvar men vi hjälper dig om du vill.

Vi tar ansvar

Det är viktigt att du som kund känner trygghet när du köper en värmepump med installation av oss. Hela arbetet görs i vår regi och täcks av vår ansvarsförsäkring.

Ansvar och garantier

När du köper värmepump är vi med dig från planering till färdig installation och vi tar ett totalansvar. Dessutom har värmepumpar från IVT väldigt generösa garantier - marknadens bästa.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

narke närke sjövärme
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.