KONTAKTA OSS

hållbara energilösningar i Närke

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

ENWELL skapar klimatsmarta hem och HÅLLBARA ENERGILÖSNINGAR

Tidigare Höjdens Värmepumpcenter i Örebro har varit en del av ENWELL-gruppen i flera år och nu har vi bytt namn till ENWELL Närke. Inom hållbara energilösningar är vi ett av Sveriges största företag. Vi är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att arbeta för fossilfrihet. Genom att byta namn vill vi tydliggöra vår roll som trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för privata hushåll och kommersiella fastigheter. Vi finns kvar på samma adress och med samma kunniga personal erbjuder vi fortsatt hög kvalitet och servicegrad.

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_finansering_enwell

Finansiering via oss

Låt inte den initiala investeringskostnaden stoppa dig från att uppgradera ditt värmesystem. Vi har tagit fram en förmånlig kundfinansiering med möjlighet till månadsbetalning. 75% av våra kunder väljer vår finansieringslösning när de köper ny värmepump.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_bidrag_enwell

Energieffektivisera ditt småhus – få bidrag

Ägare av småhus som används för permanent boende kan söka bidrag vid investering i energieffektiviserande åtgärder. En förutsättning är att hus och varmvatten värms med gas, el eller en luftluftvärmepump som är äldre än 10 år. Bidragets storlek styrs av material-kostnaden.

LÄS MER OM BIDRAGET

enwell_elkontakt

Teckna unikt Elavtal hos Vattenfall

Olika elavtal att välja mellan, så att du kan hitta något som passar dig: timpris till fast elpris i upp till tre år.

Speciellt framtagna rabatter på upp till 36 månader, se räkneexemplen nedan för att se hur mycket du kan spara.

Läs mer

 

"En ny värmepump är en stor investering. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg. Oss kan du lita på genom hela processen"

ENWELL NÄRKE
RING OSS GÄRNA PÅ 010-122 12 00

Bidra till en bättre framtid och få ett klimatsmart hem

Största fördelen med att installera bergvärme är att det ger lägre uppvärmningskostnader än andra uppvärmningssystem. Värmen är miljövänlig och som bonus ökar värdet på ditt hus! Solens strålar laddar hela tiden berget med ny värme. 

Det innebär att marken laddas upp med energi som är helt förnybar och inte kostar dig något att fylla på. Bergvärmepumpar är väldigt effektiva, de vi installerar klarar att tillgodose hela husets behov av värme och varmvatten. Även när det är kallt på vintern.

 

IVT Värmepumpar
IVT tillverkar värmepumpar för allt från villor, till kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Dessutom tillverkar IVT värmepumpar som är svanenmärkta, något de är ensamma om. ENWELL Närke är också IVT Center, det innebär att vi klarat IVTs höga krav på utbildning och kvalitet. Välkommen att besöka oss i Örebro eller kontakta oss via mail eller telefon!


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

narke närke startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Built on Exego Publisher