KONTAKTA OSS

hållbara energilösningar till fastigheter & BRF i närke

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Värmepumpar till småhus och större fastigheter i Örebro


Här på ENWELL Närke erbjuder vi installation, service och byte av värmepumpar. Vi erbjuder ett brett utbud av pumpar så oavsett storleken på huset hittar vi en bra lösning för just dig. För den som har möjlighet att installera en bergvärmepump kan energikostnaden minska med upp till 85%. Det finns alltså mycket pengar att spara genom att välja värmepump som uppvärmningsmetod och även en hel del att spara genom att installera tex luft/luftvärmepump som tillägg till en annan metod. Fördelen med luftluftvärmepumpen är att den även fungerar som AC som sommaren. Kontakta oss gärna för mer information.

KONTAKTFORMULÄR

Kontakta för mer information:

Alexander Sjöö | Säljare Värmepumpar | Örebro
076-769 11 30 | alexander.sjoo@enwell.se

En värmepump är ett energieffektivt sätt att värma sitt hus och bidrar på så sätt till bättre miljö, dessutom ökar den värdet på huset!

ENWELL NÄRKE

Engsholms Slott
Slotet har nyligen installerat en värmepumpsanläggning. En smart investering både ekonomiskt och miljömässigt. Med ny teknologi för övervakning och styrning kan slottet hållas varmt på ett sätt som ägarfamiljen Johansson/Stridh inte upplevt på 30 år. Se kundcase nedan.

Sjöviks folkhögskola
Här nedan berättar Jonas från Sjöviks folkhögskola om bergvärmeinstallationen levererad av ENWELL. Skolan har nu en estetiskt tilltalande, miljövänlig och modern anläggning som de känner är en bra investering. Se kundcase nedan.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

narke närke fastigheter
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.