KONTAKTA OSS

SOLCELLER, solcellsinstallationer i Närke

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Solceller, enwell installerar i närke

Med en solcellsanläggning producerar du el med hjälp av solenergi. Våra solcellsanläggningar håller högsta kvalitet hela vägen från material till installation. Vi installerar driftsäkra solcellsinstallation med egen utbildad och certifierad personal. Solenergi är både ekonomiskt och gynnsamt för miljö och klimat. Du kan både producera el för självförsörjning och sälja överskottet, inte konstigt att efterfrågan på solceller ökar allt mer. Basen i en solcellsanläggning är solcellsmodulerna, det viktigaste vid valet av fabrikat är kvaliteten. De moduler vi jobbar med har en produktgaranti på minst 10 år och en effektgaranti på minst 25 år.

KONTAKTFORMULÄR

Ta steget till egen elproduktion

 • Bli självförsörjande på el och sälj överskottet
 • Vårt nya sortiment har både snyggare och effektivare solpaneler
 • Staten ger miljöbidrag för grön teknik vilket sänker din slutnota med 20%
 • Vi på Enwell sköter allt från kalkyl till installation och ansökan om bidraget
 • Solcellsanläggningen gör det enkelt att producera egen el
 • Ökar värdet på fastigheten
 • Lång livslängd och 25 års effektgaranti
 • Kostnadsfri och förnybar energikälla
 • Minimalt med underhåll
 • Du kan sälja överskottet av din elproduktion
 • Välbeprövad teknik

  Mikael Söderström | Säljare Solceller | Örebro och Karlstad
  010-122 12 04 | mikael.soderstrom@enwell.se

Överskottsproduktion och lagring

Mitt på dagen producerar solcellsanläggningen vanligen mest el, i många hushåll är man på jobbet eller i skolan på dagen och använder mer el på morgonen eller på kvällen. Det överskott som produceras under dagen kan man välja att lagra och använda senare, för att kunna lagra överskottsel behöver anläggningen kompletteras med ett batteri. Den som istället frestas av idén att kunna sälja den el som hushållet inte använder kan göra det. Kontakta ett elbolag om du vill veta mer om att sälja överskottsel.

"Solenergi är både ekonomiskt och gynnsamt för miljö och klimat"

ENWELL NÄRKE

Fördelar med solcellsanläggning

Det finns flera fördelar med att installera en anläggning med solceller. Vi utför solcellsinstallationer på allt från villor, företagsfastigheter och industrier. Vi har stor erfarenhet av att ta fram kundanpassande och lönsamma lösningar. Den största fördelen är den stora ekonomiska besparingen det ger att producera sin egen el. Sen är det förstås en bonus att elen är miljövänlig och att anläggningen är helt tyst.

Minimalt servicebehov

Det finns inga rörliga delar i en solcellsanläggning, alltså inget som nöts eller börjar kärva efter en tid. Detta bidrar till hög driftsäkerhet samtidigt som anläggningen behöver minimalt med underhåll. Vanligt regn räcker oftast för att rengöra modulerna så det krävs varken svabbning eller kemikalier. Livslängden på en anläggning beräknas till minst 30 år och många anläggningar kommer sannolikt hålla upp emot 50 år.

Elektrifiering

Priset på solpaneler av gått ner rejält de sista åren vilket gjort att solenergi blivit en billig typ av elproduktion. Solenergi har på riktigt blivit en viktig del av energisystemet och solcellsanläggningar ses på allt från villagarage till storskaliga projekt. Både sjunkande kostnader och minimala koldioxidutsläpp bidrar till att antalet solpaneler spås fortsätta växa över världen och utgöra en allt större del av elektrifieringen.

KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag. 


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

narke närke solceller
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.