KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_malardalen_enwell_installation_2/>

 installationer av hållbara energilösningar i närke

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Installation av värmepumpar i närke

ENWELL hör till de ledande inom installation och service av förnyelsebara energilösningar till svenska fastighetsägare och det är vi mycket stolta över. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga genom hela processen när de köper värmelösning. För att erbjuda största möjliga trygghet tar vi hand om allt arbete själva. Vi använder alltså inga underentreprenörer utan tar ett totalansvar så alla delar av arbetet sköts av ENWELLs kompetenta och erfarna personal.

KONTAKTFORMULÄR

Vid din sida från planering och rådgivning till installation och service

Det finns många delar att ta hänsyn till vid valet av värmepump. Behöver du bara värme eller ska värmepumpen även generera varmvatten till kranen? Har du ett vattenburet system brukar det enklaste vara att välja en värmepump som även kan värma vatten. En annan viktig punkt är från vilken typ av lagrad solenergi det blir mest prisvärt att hämta värmen, från berget, marken eller luften.

Dags för installation 
Installationen tar olika lång tid beroende på valet av pump och värmekälla. De värmepumpar som kräver borrning och grävning har en lite längre installationstid men i regel tar ingen installation längre än en vecka. När installationen är klar går vi igenom funktioner och inställningar med dig plus att du får skötselråd och protokoll för igångkörning.

"Bergvärme, luftvärme, frånluftsvärme eller luftvattenvärme. Det spelar ingen roll vilken pump du väljer -  alla är miljövänliga."

ENWELL NÄRKE

Kundcase:

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

narke närke installation
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.